Вести

МИРКОВИЋ: БЕЗ ВУЧИЋА НА ЧЕЛУ НАША СТРАНКА НЕ БИ ПОСТОЈАЛА

Александар Мирковић,  шеф одборничке групе у Скупштини града Београда и народни посланик

 

Ситуација у којој се налази наша земља, компликује се из дана у дан и једина личност која може да нас у оваквој ситуацији води јесте Александар Вучић.

 

Својим знањем, визијом, преданошћу, створио је историјске резултате које нико до сада није направио, нити ће, зато су и данас све очи упрте у њега.

Када се разним притисцима, "обруч" око наше земље стеже потребно нам је национално јединство, али њега нема, јер делови опозиције, попут ситних сецикеса и ову ситуацију виде као могућност да уграбе који политички поен и дочепају се власти.

 

То показује сву њихову неодговорност али и похлепу и жељу, да се по сваку цену нађу у фотељама.

 

У нашој земљи, не само у политичком животу, не постоји особа у коју народ има више поверења и која би могла боље да нас представља и заступа спрске интересе од Александра Вучића.

 

Без њега на челу СНС наша странка не би постојала, а да у овом тренутку није председник Србије, у нашој земљи би моментално завладао хаос и у само пар дана, све што смо стварали годинама, срушило би се и пропало.

 

Зато, због будућности, даљег развоја наше земље, лепшег сутра генерација које долазе, сада јаче него икад, подршка Александру Вучић, подршка за нашу Србију!

 

Предаја није опција!

 

 

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд