Вести

БРНАБИЋ: ЈЕДИНСТВО, ПАМЕТ И ОДГОВОРНОСТ СУ НАМ ДАНАС НАЈПОТРЕБНИЈИ

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић указала је на то да су посланици Двери, Заветника и Новог ДСС, током данашње скупштинске седнице посвећене Косову и Метохији, најмање пет пута чешће изговорили реч "Пословник" од речи "Косово".

"Има нечег фасцинантног у овоме што смо видели у Скупштини - срамотног, али фасцинантног: Двери+Заветници+ДСС (једном речју "љубитељи Јане") су током расправе најмање 5 пута чешће изговорили реч "Пословник" од речи "Косово". Странци мисле да је "патриотска" реч за Косово "Пословник", рекла је Брнабић.

Истакла је да се свим срцем нада, због Србије, а пре свега због будућих генерација, да је у Народној скупштини, поред, како је навела, оних "неодговорних, крајње бахатих и несавесних", било посланика из редова опозиције који су желели и умели да чују излагање председника Србије Александра Вучића.

Брнабић је навела да је Вучићево обраћање у сваком смислу било "паметно и промишљено, одговорно и историјско".

"Српски политичари, данас и у будућности, од њега могу много да науче о политици, одговорности и љубави према држави и народу. Јединство, памет и одговорност су нам данас најпотребнији", поручила је Брнабић.

 

 

 

Извор: Танјуг