Вести

Митинг, хала ''Чаир''. Ниш.

Митинг Српске напредне странке (СНС) почео је око 17 сати у препуној спортској дворани Чаир у Нишу.

Пре годину и по дана почели смо снажно, нестрпљиво, озбиљно и одговорно да мењамо ствари у Србији, рекао је вечерас лидер СНС Александар Вучић на предизборном скупу у Нишу.

"Не могу да обећавам мед и млеко, очекују нас тешке и болне реформе, али на крају ове године, и почетком наредне грађани Србије ће угледати светло на крају тунела. Не желим да кукам, већ да се борим и решавам проблеме", рекао је Александар Вучић, на митингу СНС одржаном у пуној хали Чаир. Кампања за нове парламентарне изборе кренула је из Ниша, уз подршку великог броја грађана, од којих су неки остали испред хале.

Вучић је на почетку свог говора изјавио саучешће породици убијеног Вука Стојиљковића, и обећао да ће правда стићи злочинце. У наставку свог обраћања рекао је да ће бринути о свим грађанима Србије, без обзира да ли ће они гласати за СНС или не. "Не могу да вас позивам да не плаћате струју и порез, јер то морате да плаћате, а када успешно спроведемо реформе сви ћете моћи да радите и да зарадите. Немојте да дозволите да не изађете на изборе, јер то значи да дајете глас онима који су Србију оствавили у муљу. Хоћемо да имамо другачију и бољу Србију, нормалну Србију", наставио је Вучић.

У свом говору обратио се и младима, уз поруку да није тачно да о њиховој будућнсти нико не брине, зато их је све позвао да гласају по својој савести, само да не седе код куће. "Бринемо за младе људе, да нам не одлазе из земље, да остано овде уз нас. Морамо да наставимо са реформама и идемо даље.

Поносан сам што је у Ниш стигао Џонсон електрик, а имам и лепе вести за ФАП, јер ће им се следеће недеље придружити стратешки партнер, а у питању је моћна компанија која ће извозити ФАП-ове производе у Европу", рекао је Вучић. Он је пак додао да нема много добрих вести, јер је земља деценијама уништавана и разарана, а продато је све највредније и најбоље, од цеменатара до онога што је било лако дати другоме, да су уништаване задруге и домаћинства, а да за то нико није одговорао.