Вести

Одржан радни састанак Општинског одбора СНС Барајево

Општински одбор Српске напредне странке Барајево одржао је јутрос радни састанак у просторијама Дома културе у Барајеву са почетком у 11 часова. Домаћин састанка био је координатор Општинског одбора СНС Барајево, Драгољуб Симоновић. Радном састанку су присутвовали и председник Градског одбора СНС Београд, Небојша Стефановић, секретар Градског одбора, Александар Марковић, потпредседник градског одбора, Милосав Миличковић као и новоизабрани председници и повереници Месних одбора Српске напредсне странке, као и чланови Месних одбора. Током састанка размењена су искуства и указано је на проблеме и изазове са којима се странка, као и њено чланство сусрећу, на конкретне проблеме локалних средина, елеминисана су лоша а усвојена позитивна искуства из других Општинских одбора, а председник Градског одбора, Стефановић је предложио даље кораке у функционисању Општинског одбора Барајево.

- Након распуштања Општинког одбора у Барајеву, странка ми је поверила дужност да консолидујем овај одбор, што сам и успео у ова три месеца колико радимо заједно. Изабрано је десет председника Месних одбора, а у пет одбора изабрани су повереници, док су на синоћном састанку изабрани и повереници Општинског одбора да би странка имала легитимитет приликом предстојеће изборне кампање. Упркос накнадно убациваним људима кроз ново чланство који су имали задатак да дестабилизују странку изнутра, и који су чак и ширили дезинформације у вези времена одржавања овог састанка, задовољан сам вашим великим одзивом и присуством, односно њиховим неупехом- изјавио је координатор Општинског одбора, Драгољуб Симоновић

Како се приступ нових чланова појављивала као тема у дискусији од почетка састанка, председник Градског одбора Српске напредсне странке, Небојша Стефановић истакао је да је приоритетно изабрати поштене људе.

-Неопходно је да странка проширује своје чланство, сваки нови члан је добродошао, свако може бити члан странке, али је на вама да међу њима изаберете оне људе који су поштени и радни, а ви најбоље знате ко су они. Скуп је протекао у одличној радној атмосфери којој је присуствовало преко три стотине чланова- рекао је Стефановић.