Вести

ОРЛИЋ: БИВШИ РЕЖИМ НАРОДУ МОЖЕ ДА ПОНУДИ САМО БЕС И ХИСТЕРИЈУ

Након проглашења коначних резултата избора, почео је да тече рок од 30 дана за одржавање конститутивне седнице, након ње ће се приступити формирању Владе. О томе је у "Инфо јутру" говорио председник Скупштине Србије Владимир Орлић.

Орлић је истакао на самом почетку да све иде у складу са процедурама и по закону.

"Рок од 30 дана је за конституисање Скупштине. До 11. фебруара ми ћемо одржати нашу конститутивну седницу. Тим тренутком почиње да се броји 90 дана за избор Владе. Много тога треба да урадимо. Људи су 17. децембра дали убедљиву подршку овој политици. Успоставља се једна потпуно другачија, боља и успешнија Србија. То подразумева пуно посла. Мора да се искористи сваки дан. Морамо да радимо на изградњи нових путева, пруга, али и на изградњи Експа. Србија не сме и неће да стане, него ће да гура још јаче него до сад", рекао је Орлић.

Орлић се осврнуо и на прљаву кампању коју је водила опозиција.

"Што се тиче бившег режима, људима је све јасно. Њихова једина понуда коју имају за народ је бес, хистерија и тешка фрустрација која је прешла у границу патолошког. Да ли их је било ко чуо да говоре о било чему другом осим о мржњи према Александру Вучићу и његовој породици? Немогуће је да вам кажу нешто о ауто-путевима и пругама. Све то што немају покушавају да надоместе том хистеријом и најпрљавијом могућом кампањом против једног човека. Сву моћ коју поседују су упрегли у само једну сврху: да науде Александру Вучићу. Почели су хистеричном хајком на њега од првог дана и кидисали на његове родитеље, па чак и децу. То им је била сва кампања", рекао је Орлић.

 

 

 

Извор: ТВ Информер