Вести

Стефановић: Наставићемо да унапређујемо инфраструктуру у Барајеву

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић посетио је данас, приликом обиласка општине Барајево, фирму „Шампињон унион“ породице Вићентијевић из Бељине, као и пољопривредно газдинство породице Томић из Великог Борка.

Стефановић је са њима разговарао о томе шта би Српска напредна странка требало да уради у наредном периоду, како би се олакшао посао предузетницима и пољопривредним произвођачима у Барајеву.

„Нама је важно да чујемо ваше потребе, а ми ћемо се потрудити да вам олакшамо посао. Желимо да наставимо да унапређујемо инфраструктуру у Барајеву, како путну, тако и водоводну и канализациону, што ће, верујем, и у вашем послу пуно значити“, рекао је Стефановић.

Породица Вићентијевић покренула је производњу печурака пре осам година и њихова фирма сада запошљава 26 радника. Поред сопствене производње, имају и 36 коопераната у свом селу и другима местима.

Пољопривредно газдинство породице Томић из Великог Борка већ 17 година производи млеко и млечне производе. Годишња производња им је око 100.000 литара млека и 20 тона сира.

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка

Градски одбор Београд