Вести

СТЕФАНОВИЋ РАЗГОВАРАО СА ОМЛАДИНОМ БАРАЈЕВА

Члан Председништва СНС и председник Градског одбора Београд Небојша Стефановић разговарао је са омладинцима Општинског одбора Барајево и том приликом истакао да је Барајево по броју становника једна од мањих београдских општина, али да у страначком смислу увек прави огроман резултат јер је омладина из ове општине увек активна.

“Обилазак општина и разговор са београдским омладинцима сам почео баш одавде, јер сте ви то својим трудом и радом заслужили. Ја ценим активност и драго ми је да код вас видим ту енергију коју улажете у то да се живот становника Барајева из дана у дан побољшава. Следећи политику Александра Вучића и Српске напредне странке ви сте покренули бројне иницијативе да се у вашој општини асфалтирају улице, уреде зелене површине, да се спроведе гасификација, дакле све оно што је потребно и што сваки грађанин мора да има”, рекао је Стефановић.

Стефановић је нагласио да је важно да се разговара са младима, да се активира што више младих људи, како би резултати били још бољи и како би се Барајево као општина још брже развијала. 

На самом крају председник Градског одбора Београд захвалио се омладинцима на њиховом залагању и пожелео им успех у даљем раду.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка
 
Градски одбор Београд