Вести

ВЕСИЋ: БИЛБОРДИ СА ПОРУКАМА ЗАХВАЛНОСТИ ГРАЂАНИМА

У Београду је данас на више од стотину билборда осванула порука захвалности Града Београда грађанима престонице за подршку, борбу и јединство које су исказали са здравственим радницима током борбе против вируса Kовид 19, изјавио је заменик градоначелника Горан Весић.

"Желели смо да као Град Београд захвалимо грађанима Београда на великој дисциплини, подршци коју су дали и на томе што су заједно издржали све мере предложене од стране епидемиолога које су омогућиле да као држава и град прођемо са најмање жртава и изађемо као победници из ове епидемије", рекао је Весић.

На билбордима се симболично налази споменик "Победник" као симбол Београда, здравствени радници и десетине руку људи које, рекао је Весић, симболизују заједништво, јединство и време када су сви или скоро сви Београђани пружали велику подршку онима који су се борили за животе свих нас.

"Kао Град Београд, сматрали смо да је наша обавеза да се на овај начин захвалимо свим Београђанима и здравственим радницима пре свега на великој борби која је вођена и у којој су сачуване хиљаде људских живота", додао је Весић.

 

 

 

Извор: Танјуг