Вести

ВИДОВИЋ И ТОМАШЕВИЋ РАЗГОВАРАЛИ СА ГРАЂАНИМА ВРАНИЋА

Недељно преподне у разговору са грађанима Вранића, провела је представница листе „Александар Вучић – Београд сутра“ Весна Видовић, заједно са страначким колегом, прослављеним кошаркашем, Дејаном Томашевићем.

Видовић је овом приликом истакла да су Београд и Барајево на правом путу са свим инфраструктурним пројектима и свиме што се ради да буду места за живот по жељи свих грађана. Такође, нагласила је да је политика српске напредне странке једнака брига о грађанима и да се зато подједнако улаже у свако село и сваку општину.

Томашевић је разговарао са присутнима о својим спортским достигнућима, али и о томе какви су некада били услови за развој спорта, а какви су данас захваљујући одговорној политици Српске напредне странке.

Председник Општинског одбора СНС Барајево Слободан Адамовић, као и коалициони партнери и активисти странке захвалили су им се на посети и позвали грађане Барајева, да 2. јуна сви заједно изађу на изборе и гласају за политику напретка, како би се у будућности наставили сви започети пројекти.