Вести

ВУЧЕВИЋ: ПОНОСАН САМ НА ИЗБОРНУ ПОБЕДУ

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић гост је у Инфо дану у ком први пут ексклузивно говори о синоћној победи на изборима! Он је изнео планове Владе Србије за даљи напредак и развој земље, а рекао је да је поносан на изборну победу листе "Србија не сме да стане" упркос прљавој кампањи!

Председник Вучевић истакао је да највећу заслугу за изборну победу приписује председнику Вучићу и да је свестан каква одговорност очекује Владу у предстојећем периоду.

"Желео би да честитам грађанима Србије и веома смо поносни на изборни резултат, остајемо смирени и рационални јер смо свесни одговорности која нас чека. Свесни смо да и када побеђујемо да треба да покажемо дозу озбиљности. Највећа заслуга иде Александру Вучићу који је учествовао у кампањи са нама и у својим разговорима са медијима носио победничку енергију. На њему је био највећи терет због количине напада којима је био изложен. Ова опозиција окупирана Драганом Ђиласом фокусирала се на мржњу према председнику што им се обило у главу. Заслепила их је потреба да докажу да се не плаше никога, али су баш истицањем своје храбрости кроз увреде потврдило је њихов кукавичлук", рекао је председник Вучевић у првом интервјуу након победе на изборима.

Председник Вучевић додао је како би клика "Србије против насиља" дозволила апокалипсу Србије ако би то обезбедило да они окупљени око њих остану на сигурним позицијама.

"Никакву идеологију нисам препознао у опозицији, а то је кључно јер морате грађанима  представити на који начин ћете водити државу што они нису урадили. Та клика коалиције "Србија против насиља" би дозволила апокалипсу Србије докле год су ти око њих безбедни. Грађанима се згадило само име њихове листе, јер су покушали да присвоје стрељање деце како би градили себе политички. Свака несрећа која нас захвати као земљу они користе као метод за долазак на власт. До 2012. године су имали прилику да се покажу што смо видели како је прошло. Сметало им је што је Александар Вучић помагао нашу кампању, али не видим шта је ту лоше, они свог главног лидера маргинализују и користе га као реликвију. Ко год буде покушао да организује насиље против грађана на улицама или било где биће законски санкционисан, јер са државом нема игре", рекао је председник Вучевић.

Председник Вучевић даље је навео како даље очекује да ће Александар Шапић бити изабран за градоначелника Београда од стране свих оних који желе да се престоница даље гради и развија и да очекује да нова влада има пун мандат да ради и да ће испоручити све оно за шта су им грађани дали поверење.

 

Претње опозиције су за психијатрију

Председник Вучевић даље је изнео своје запрепашћење претњама које је опозиција испољавала пред изборе кривећи највиђеније личности и интелектуалце Србије да су поткупљени, говорећи како ће бесити и давити неистомишљенике.

"Ниво аутошовинизма који је опозиција показала је за психијатрију, јер они уместо нормалног кандидовања на изборима прете како ће некога да бесе, даве у Дунаву, одузимају фреквенцију телевизијама и избацују из станова. Зато нападају Николу Јокића и бројне интелектуалце, да их је неко купио, занима ме само чиме је могуће купити некога као што је Јокић који МВП или Кољи који се из личног пакла уздигао као уметник и који се пронашао у православњу", рекао је председник Вучевић.

 

 

Извор: Информер