Вести

ВУЧИЋ: НЕМА ОДУСТАЈАЊА, НЕМА ПРЕДАЈЕ

Председник Републике Србије Александар Вучић поручио је, после састанка са изаслаником ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком и специјалним представником САД за Западни Балкан Габријелом Ескобаром, да неће одустати од виталних националних и државних интереса, пре свега интереса и сигурности Срба на Косову и Метохији.

Председник Вучић најавио је да ће разговоре са Ескобаром и Лајчаком, којима су присуствовали и амбасадори САД и ЕУ у Србији, Кристофер Хил и Емануел Жиофре, наставити вечерас.

"Имали смо не лаке разговоре са Мирославом Лајчаком и Габријелом Ескобаром. Настављамо вечерас разговоре после 22 сата по питању Косова и Метохије", пренео је председник Вучић у видео поруци.

Истакао је да је његова порука, која се односи пре свега на српски народ на Косову и Метохији, да ће увек чувати и борити се за мир и стабилност.

"Ниједног секунда, будите уверени, баш онако како сам вам обећао, нећемо одступити ни од наших виталних националних и државних интереса, пре свега од интереса нашег народа, ваше сигурности. Нема одустајања, нема предаје", порука је председника Вучића грађанима.

 

 

 

Извор: Танјуг