Вести

ВУЧИЋ: ОЧЕКУЈЕМ ДОБАР ОДЗИВ, ЗАДОВОЉАН АТМОСФЕРОМ

Председник Српске напредне странке Александар Вучић изразио је наду да ће велики број грађана Србије искористити своје право гласа и најавио за вечерас, ако наша листа добије поверење, представљање програма и плана за наредне четири године.

"Веома сам задовољан што данас до 12 сати никаквих озбиљних неправилности није било, што избори протичу у демократској атмосфери, што је мање инцидената него икада у вишестраначкој демократији у Србији", рекао је Вучић.

"Видим да су редови свуда по Србији и очекујем добар одзив”, поручио је Вучић након што је предао свој глас на Новом Београду.

Вучић је рекао да би волео да се преда 1,7 или 1,8 милиона гласова, што би било за понос и велики успех у условима, када се преко тајкунских медија води кампања.

Вучић је истакао да је за њега једнако важно да види колико и како људи оцењују рад власти у претходне четири године и планове за наредне четири године.

Председник је рекао да је видео да су се у региону и још понегде утркивали у кампањи против њега, странке коју води и Србије.

"Тиме нам дају само још већу енергију и снагу да градимо пријатељство с њима, али и да земља у параметрима који су лако мерљиви буде још успешнија. Готово све смо престигли, а оне које нисмо ускоро ћемо. То што пишу песмице о нашим Потемкиновим селима, боље да погледају свој и наш раст", нагласио је Вучић.

Вучић је истакао да се нада успеху и добром резултату.

"У зависности од резултата имаћу вечерас или не право да говорим о плановима у будућности", рекао је Вучић.

Упитан за гласање на КиМ, рекао је да је до сада најбољи одзив у односу на раније изборе на КиМ, и да је у централној Србији боље него раније, да је у Војводини излазност одлична, а и да се у Београду поправља.

Истакао је да очекује тешке недеље по питању КиМ, али да мисли да без обзира што су неки све радили у претходна три дана и месеци плашећи народ пред изборе, не може да се народна воља заустави.

“На Косову је изашло 22 одсто становништва, а код нас је до 12:10 ишао толики број”, нагласио је Вучић.

 

 

Извор: Танјуг