Вести

Вучић: Желео сам да заштитим државу и грађане, не банке

Председник Републике Србије Александар Вучић је изјавио да је замолио посланике своје странке који су предложили аутентично тумачење три закона која се тичу спорова грађана са банкама, да одустану и покушају да пронађу друга решења, да би заштитио најсиромашније грађане.

Додао је и да усвајањем тог тумачења не би највише биле погођене банке, већ држава.

На питање зашто је реаговао и у овом случају, а поводом навода у јавности да је банкарски лоби заговарао аутентично тумачење, које би ишло њима у корист, Вучић је рекао да они који су то предложили нису имали намеру да заштите банке, већ државу до самовоље адвоката.

"Не треба бити нарочито паметан па бити на страни народа и рећи да су банке те које узимају више профита него што би требало, али руководио сам се нечим другим. Добро сам погледао, разумем и намеру оних који су предложили то, не да заштите банке, већ државу од самовоље адвоката, који су данас штрајковали због себе, а не због народа", рекао је Вучић.

Како је рекао, није могао да дозволи да они који представљају странку коју води стану иза тога због тога што би у мањем делу било штетно за народ.

"Највећу корист имају адвокати, а не грађани и обичан народ, не најсиромашнији и то треба да се зна", рекао је Вучић.

Додао је да није ту само питање банака, већ и Националне корпорације за осигурање стамбених кредита, јер би држава била осуђена да плаћа огромне своте новца.

"Нећу да говорим о случајевима у којима се договорају правосуђе и адвокати како пресуде против државе да се доносе, али томе не можемо да станемо у крај годинама и држава стотине милиона евра исплаћује. Али, да се не мешам у независност судова", рекао је Вучић.

Додао је да, када у земљи имате ситуацију у којој од седам милиона становника, имате седам милиона председника, премијера, кошаркашких и фудбалских селектора, често људи не улазе у суштину проблема.

"Говорили су да сам то урадио због страха од народног гнева… Не би било народног, већ гнева адвоката, а ја нисам нарочито плашљив када су у питању адвокати, јер сам увек сам спреман да разговарам са њима и да им одговорим", додао је Вучић.

Понавља да би аутентичним тумачењем један део сиромашних грађана, који није требало да плаћају високу цену трошкова обраде кредита били оштећени, те је замолио посланике да од тога одустану и покушају да пронађу друга решења.

"С једне стране хоћете да помогнете најсиромашнијима, који су заиста погођени високим трошковима обраде кредита, а са друге, имате кочнице јер то није тако једноставно и једнострано како изгледа, али, на то смо навикли", рекао је Вучић.

На констатацију да је то данас била вест дана, Вучић је одговорио да је за њега вест дана долазак немачке компаније "МТУ" и постављање камена темељца за њихову фабрику.

 

У првом полугодишту ФДИ 1,732 милијарди евра

Вучић је саопштио да је Србија у првом полугодишту остварила увећани ниво директних страних инвестиција за 18,9 одсто.

Вучић је рекао да је разговарао са гувернерком Народне банке Србије Јоргованком Табаковић која му је рекла да је ниво директних страних инвестиција достигао у првом полугодишту ниво од 1. 732 милијарду евра.

"Надам се да можемо да изгурамо да дођемо до три милијарде евра ове године. Ипак је и ово година короне, па се не одлучују људи на инвестирање", објаснио је Вучић.

Такође је саопштио да ће Србија у другом кварталу имати привредни раст од 15 одсто, што је апсолутни рекорд за Србију и било ком кварталу.

Вучић је указао да је Србија имала минималан негативан раст од минус 1, односно минус 0,9 одсто.

"Наш раст због тога тешко може да буде висок, а ми очекујемо да у овој години будемо први у Европи по расту са плус седам одсто", рекао је Вучић.

То би, како је Вучић истакао, донело веома значајно повећање пензија.

"Чак и да користимо швајцарски модел имаћемо изненађење за пензионере. Ако кажем да има разлога за радост и добре вести они знају да их не лажем. Верујем да ће бити обрадовани оним што ћемо рећи за месец или два", нагласио је Вучић.

Вучић је рекао да ће свакако бити повећање плата које ће бити значајно.

Такође, рекао је да жели да повећа минималац да буде више од 35.000 динара.

"Први пут у историји Србије онај ко има минималац не би имао мање од 300 евра, што ће бити пре краја године. То је значајно померање стандарда, јер смо посебно бринули о сиромашним људима, који су имали 15.000 пре пар година и доћи ће до 35.000 динара", објаснио је Вучић.

Ствари се, према његовим речима, огромном брзином мењају.

Међутим критиковао је чињеницу да су министри потрошили свега 28 одсто буџета на капиталне инвестиције.

"Рекао сам премијерки Ани Брнабић да то не може да се толерише. Значи да ћемо имати 70 одсто извршења, а морате имати 80 одсто. У овом тренутку имамо бољи резултат у буџету, нижи дефицит за више од милијарду евра. Од тих милијарду евра 300 милиона остварено је већим приходима, чему можемо да се радујемо. Али за 700 милиона евра не можемо бити срећни јер показује да министри, директори јавних предузећа нису потрошили новац, јер нису имали припремљене пројекте, тражили више пара него што су могли да потроше, нису припремили довољно пројеката на које би могли да потрошимо новац", рекао је Вучић.

Вучић је истакао да морају да се гурају улагања у јавне инвестиције да би дошли до бројева који гарантују много више новца и буџете.

 

На крају 2021. године српски бруто домаћи производ биће 50,5 или 51 милијарду евра

Српски бруто домаћи производ ће на крају 2021. године бити вредан 50,5 или чак 51 милијарду евра, изјавио је Вучић.

Вучић је истакао да је то за више од 50 одсто већа вредност од бруто домаћег производа Србије у 2012. години.

"Ако и следеће године раст бруто домаћег производа буде седам одсто то нас доводи да бруто домаћи производ буде близу 54 милијарде евра. Да ли смо некад имали већи бруто домаћи производ у Србији - никад", нагласио је Вучић.

Додao je да никада нисмо имали ни веће плате нити пензије, али да је то тешко људима да признају.

"Давно смо престигли ниво из 1989. године, а о којем смо толико раније причали у емисијама. И то смо све успели само у претходних неколико година", нагласио је Вучић.

 

Србија од прављења вунице стигла до авионских мотора

Вучић је изјавио да је наша земља доживела "квантни скок и технолошки узлет", када је успела да привуче немачки "МТУ" који је почео данас да гради фабрику у Новој Пазови.

"Србија је од производње вунице стигла до авионских мотора", нагласио је Вучић.

Вучић је рекао да је добио од премијерке Ане Брнабић важан податак да је Србија у четвртом кварталу прошле године у односу на исти период 2016. године дуплирала број запослених у ИТ сектору.

"Било је 19.122, а сада је 38.179, а њихова просечна плата је подигнута са 127.000 на 183.000 динара. Погледајте само колико је Србија напредовала по том питању. ИТ сектор чак полако и престиже пољопривреду и очекујем да за годину дана и престигне пољопривреду у уделу у БДП - у", навео је Вучић.

Додао је да упркос томе мора да се води рачуна о најсиромашнијем делу становништва који су погођени и трошковима обраде кредита.

"Не могу да будем против банака, јер су важне, али да не будем увек на њиховој страни", додао је Вучић.

Вучић је рекао и да је Србија у претходних пет дана имала највише путника икада кроз Србију, као и да смо по томе превазишли за 11 или 12 одсто 2019. годину.

Вучић је додао да је увећан број и домаћих и страних возила, као и да се у Србији стално повећава број возила, што такође говори о повећању стандарда грађана.

Рекао је да још не може да открије који ће још велики инвеститор стићи у Ваљево, све док њихов борд директора то не потврди.

Вучић је рекао да је компанија "МТУ" све већ договорила са Португалом да гради тамо фабрику, али су тражили да изграде куће у околини за њихове инжењере како би били близу градилишта, али су им у Португалу рекли да морају да виде са локалном самоуправом.

Вучић је додао да су били сигурни да ће им Србија одмах изаћи у сусрет пошто виде колико наша земља жели ту инвестицију и труд да се запосле људи.

Вучић је рекао да у Србији постоји прилив страних инвестиција на нивоу 60 или 61 одсто за цео регион.

 

Просечна плата у јануару 612 евра

Вучић је рекао да се очекује да ће просечна плата у јануару идуће године у Србији бити око 612 евра.

Вучић је рекао да је просечна плата у Београду сада 705 евра, а да би у јануару требало да буде 770 евра.

Зараде нагло скачу, земља иде напред, истакао је Вучић наводећи и да су у питању тектонске промене и да се то многима не свиђа.

"Деценијама смо учили да не можемо да побеђујемо, а данас када побеђујемо у економији сами у то не верујемо", рекао је Вучић и додао да треба да имамо више самопоуздања.

"Што би неко волео да будемо испред њега", упитао је Вучић и додао да смо научени да деценијама будемо на зачељу Европе, и да не можемо да прихватимо да Србија буде успешнија.

Вучић је навео и да се многи, који су одлазили, и сада враћају и то се враћају они који су најпаметнији и најобразованији.

Вратиће се огроман број у наредних пет година, али морамо да вратимо занатлије којих овде више нема, рекао је Вучић.

"Недостају вариоци, месари, водоинсталатери, бравари, тесари", навео је Вучић и рекао да долазе да раде људи из околних земаља.

Навео је да је на Београду на води од 2.175 радника свега 200 из Србије.

Додао је и да незапосленост више није проблем, али да је проблем наталитет.

Вучић је рекао да ће бити 11 или 12 одсто незапослених по новој методологији у коју не улази пољопривреда.

Бивша власт није веровала да ће неко озбиљно да ради и направи реформе, приметио је Вучић, и додао да су основе привреде за све ово што је данас постигнуто постављене реформама 2014. године.

 

Градићемо добре односе са свима у региону

Вучић је изјавио да се не би сложио са писањем дела медија да су напади на Србију из региона у овом тренутку као пред ратна дешавања и поручио да ће Србија градити добре односе са свим државама.

Градићемо добре односе са свима, са Хрватском, Црном Гором, у Северној Македонији Србија је тренутно најпопуларнија, имамо добре односе са Албанијом и све боље стојимо у Босни и Херцеговини, због Срба и Бошњака, рекао је Вучић.

"Много сам се трудио и дао све од себе заједно са Аном (Брнабић) и Ивицом (Дачићем), Николом (Селаковићем) да имамо добре односе са свима", рекао је Вучић и додао да идеја мини-шенгена утиче на најбоље могуће односе.

Задовољан атмосфером и сарадњом на тој иницијативи, Вучић је рекао да ће наредни састанак бити 28. и 29. јула.

Македонци, додао је, осећају Србију као своју земљу, а и ми се осећамо добро када тамо одемо, као код своје куће.

Исти случај, рекао је Вучић и у Албанији.

Истакао је да је идеја мини-шенгена заснована на европским вредностима и смета, рекао је, многима у Европи зато што многи више не управљају нама, јер смо самостални.

На констатацију водитеља да је у Савет безбедности Уједињених нација изговорио важну реченицу "Балкан балканским народима", коју је раније користио и Слободан Милошевић, Вучић је рекао да су пре тога то изговорили Александар Карађорђевић и Светозар Марковић.

"То није наивна идеја и то они који управљају овим просторима никада нису желели. Када су схватили да Албанци и Срби могу да постигну договор ангажовали су све да то покваре", рекао је Вучић.

Истакао је да Србија са Хрватском треба да има добре односе и да је Београд испунио све захтеве званичног Загреба према Хрватима у Србији.

"То није проблем. То су наши грађани ми треба њима да помогнемо и да се тиме поносимо", рекао је Вучић.

Истакао је, међутим, да Србија неће никога да моли низашта, јер су се, рекао је, појавили неки који попут Милановића говоре са позиције силе.

Приметио је и да је Хрватска због несарадње са Србијом изгубила приоритетну пругу и Србији ће Беч бити ближи преко Пеште.

"Због чега бисмо им се умиљавали, због протераних Срба у Олуји, због Пага, Јасеновца, нека ми то неко објасни у Европи", рекао је Вучић.

Вучић је истакао и да се не секира због негативних текстова у хрватском и црногорском медију, где се, како је рекао, о њему пише више него о "Џеку Трбосеку".

Говорећи о медијима у Црној Гори, Вучић је рекао да су тамошња Побједа и Дневне новине подршка Милу Ђукановићу, а Вијести новој власти.

Црној Гори је Србија, како је истакао, крива за све, а само смо их, рекао је, претекли по висини плата.

"Са Црном Гором ћемо сарађивати тамо где будемо имали интерес. Предложили смо им да разговарамо да у неким градовима Црне Горе "Југоимпорт" отвори неке погоне. Шта је ту лоше?", упитао је Вучић и подсетио је на све што је Црна Гора урадила на штету Србије - од протеривања амбасадора и признања једнострано проглашене косовске независности, забрани уласка Бећковићу и Раковићу, до нове резолуције о Сребреници.

Истакао је притом да је Сребреница "страшан злочин" и да не жели ни на који начин да га минимизира.

Вучић је рекао да се са Кривокапићем видео и разговарао у два-три наврата, али је додао да су званични позиви ипак нешто друго.

Рекао је да не жели да се меша у унутрашње односе у Црној Гори, али је истакао да је смешно када неко каже за Мандића и Кнежевића да се боре за фотеље а само они у новој власти немају те фотеље.

На опаску да су Мандића и Кнежевића оптужили у Црној Гори да јавно "раде за Вучића", а "тајно за Ђукановића" Вучић није желео да коментарише, јер је, рекао је, некомплементарно.

Истакао је да Србија треба да покаже гостопримство свим грађанима региона, посебно Београд као највећи и најлепши град.

"Београд је неупоредив са било којим градом у региону. Београд је као Њујорк за регион и у духовном смислу космополитиски, али и српски град и зато треба да будемо добри домаћини свима", навео је Вучић.

Говорећи о нападу на њега у Сребреници, Вучић је рекао да је спреман да испоштује и да ода пошту свакој бошњачкој жртви, али да главу никоме неће сагињати и Србију неће понижавати.

Вучић је рекао да су од њега Мариника Тепић, Ненад Чанак, Борис Тадић...тражили да се у парламенту Србије донесе резолуција о Сребреници, односно о поштовању бошњачких жртава.

"О томе нема компромиса", поручио је Вучић.

 

После политичког џихада владавине права, сада креће џихад зелене агенде

Вучић је истакао да је тема зелених агенда веома важна, и да је Србија предузела много корака у овој области, али истиче и да о тој теми говоре људи који су доносили прљаве технологије.

Вучић је рекао да му је министарка Ирена Вујовић доставила прве извештаје и да је тек почетак рада.

Нагласио је да се ушло у пројекат "Србија 2025" који предвиђа изградњу кишне и фекалне канализације, пречишћиваче, који ће подићи значајно стандарде у овој области у земљи.

Такође, навео је, ради се на укидању илегалних депонија и претварања смећа у енергију.

"Раније смо живели са истим тим ваздухом и много лошијим. Нисмо имали моторе чистине Еуро 5. Имали смо много прљавије и загађеније путеве и околину. Данас више пошумљавамо", рекао је Вучић.

Вучић је истакао да после политичког џихада владавине права, сада креће џихад зелене агенде.

То, рекао је, воде људи који немају морала, који говоре да је градња хидроцентрала лоше, а који су финансирани да не бисмо били енергетски безбедни.

"Државно руководство мора да води рачуна о држави, да води рачуна о чистим рекама, чистом ваздуху, али и да имамо довољно електричне енергије", поручио је Вучић.

Вучић је упитао како је могуће да у Аустрији има 4. 500 мини-хидроцентрала, а у Србији нема ни 100, па нека аустријска агенција финансира борбу против тих мини-хидроцентрала у Србији, а у Аустрији их граде.

"Када кажемо градићемо ветропаркове јаве се заштитници птица. Из чега ћемо добијати енергију? Уз то морате знати колико год имате енергије из сунца, ветра, мини хидроцентрала нећете моћи да је складиштите како би је продавали када је најскупља и чували када је најјефтинија, ако немате и електране на чврста горива. Морате да обезбедите енергетску безбедност", нагласио је Вучић.

Рекао је да неко жели да од Србије, у којој је струја најјефтинија у Европи, направи увозника струје.

"Овакве теме се појављују увек када људи живе боље, када немају других брига, али дајте да не будемо лицемерни да кажемо народу целу истину", нагласио је Вучић.

Осврнуо се и на Рио Тинто и рекао да још нема коначан став и да чека шта ће та компанија да предочи.

Вучић је подсетио да су све дозволе добили до 2012.године.

 

Поразно је што квалификације на мој рачун немају смисла

Вучић је изјавио да личне увреде на његов рачун говоре о стању свести појединаца, али да је поразно заправо то што чује квалификације и епитете који апсолутно немају смисла.

"Кажу да сам издајник, а шта сам издао? Ту не знају шта да ми кажу. Немам никакве милионе и нисам богатији сада него пре него што сам постао премијер или председник. Погрешили сте, не радим ја у Ђиласовој фирми, него Мариника и Никезић. Шта да ми кажу, у којој то сфери није боље", упитао је Вучић коментаришући увреде писца Марка Видојковића на његов рачун.

То је, рекао је, етикетирање без смисла.

На питање у вези са недавним доласком функционера Народне странке у зграду Председништва, Вучић је рекао да се не поноси тим догађајем, али да је морао да сиђе пред њих, и да би то опет урадио, јер није тиме бранио себе.

"Нисам штитио себе, они ме нису ни додирнули… Видели су да сам ''мртав хладан''. Кајем се због једног термина, али и ја сам грешан човек. Суштина је да годину или две трају претње да ћемо пливати по рекама, спомињу се дуге цеви, мотке, поубијаћемо породице… После последњих претњи, које су почеле и по друштвеним мрежама, ја сам рекао јавно не да хоћу да се бијем ја са њима, него да они дођу да туку мене, а не да прете обичном народу", рекао је Вучић.

Како је рекао, хтео је да бодри обичне људе у Србији, да пошаље поруку да неће да бежи.

"Стаћу испред сваког грађанина којем сте претили на друштвеним мрежама. Ја сам тај дан штитио сваког грађанина од њиховог лудила. То је био начин да им покажем да их се не плашим. Да ми било шта причају они који су уништили земљу", рекао је Вучић.

Упитан за иницијативу "Мини-Шенген", за коју се говори да је за нас који "чекамо на Европску унију", Вучић је рекао да Србија ништа не чека, већ иде брже него Европа, али да је важно да се уради још по питању владавине права да се напредује у другим областима, да постоји другачији однос према онима који другачије мисле, према новинарима, према НВО-сектору.

"Никад нисам одбио да одговорим ни на једно питање, али људи не разумеју да ја са тим живим 24 сата, за овај посао, знам сваки детаљ, број, пут, село, док сви остали, када их спојите, не знају колико ја знам", рекао је Вучић.

Поновио је да председници локалних самоуправа и градоначелници морају више да разговарају са људима са локала, јер је то фер однос, и због тога ће, све и да не могу да им обећају помоћ, стећи њихово поштовање.

"Не само комбинацијама да се бавиш, већ да чујеш и њихове проблеме и муке, а они добри људи их имају највише… А, мало ко то жели", констатовао је Вучић.

У том смислу, најавио је ће наћи време, да можда већ у јулу, обиђе неколико округа на три - четири дана, да разговара са грађанима.

Додао је да има изванредних председника општина, али и има и оних који нису такви, а они су ухапшени, али ни они, рекао је, нису ни близу криминалци или да су починили дела за која су оптужени, која су чинили други, а о којима се није тако говорило.

Вучић је навео и да, не желећи да се меша у одлуке суда, ухапшеног председника општине Палилула Александра Јовичића, иако је поднео оставку на ту функцију, неће да пусте из притвора.

 

Знам поуздано које кандидате су изабрали неки странци

Вучић је изјавио да сваки дан има комуникацију са страним представницима, али да није послушник нити слуга, као и да зна кога "кандидују" на одређене функције од његових политичких противника и како се све мешају у неке унутрашње ствари наше земље.

"Постоје странци који гурају одређене кандидате за одређене функције, ја већ знам ко ће им бити кандидати, већ су их изабрали и они их гурају, а и њих су упознали са тим", рекао је Вучић.

Додао је да има 100 одсто поуздана сазнања о томе.

Како је рекао, ти странци само још нису сигурни за њега да ли ће и где да се кандидује.

"Размишљају како и кога ту да кандидују и нису сигурни да би ту неко могао да победи. Али, за градоначелника су сигурни да ће они да победе. Ту је страни фактор уверен у победу", навео је Вучић.

Додао је да не жели у јавности да износи детаље око тога ко су ти странци, али да може само да каже да то није амерички амбасадор.

"Моја порука њима је да знам шта раде и како се директно мешају у наше неке ствари, а онда кукају како се њима неко меша, а при том то није амерички амбасадор, одмах да вам кажем", додао је Вучић.

 

Издвојено више од 3 милијарди динара за ретке болести

Вучић је рекао да је у Србији ове године издвојено више од три милијарде динара за лечење ретких болести, а да је за годину дана у здравство отишло преко три милијарде евра.

Вучић је то рекао одбацујући критике да се у Србији не лечи довољно људи као и да се без потребе граде ковид болнице.

Истакао је да за ретке болести 2008. године није издвојен ни динар, да је 2012. године издвојено 130 милиона динара, а сада 24 пута више.

Вучић је рекао и да ће ковид болнице служити и за лечење других болести, али да ће на жалост бити потребне и за ковид.

"Све смо урадили да заштитимо здравље људи, да их излечимо и да им помогнемо", указао је Вучић наводећи да је од 2012. до 2021. године број оболелих који се лече из буџета повећан 40 пута.

Број ретких болести повећан је са две на 19 различитих болести.

"Данас смо нашли додатних 200 милиона за лечење деце оболеле од спиналне мишићне атрофије", навео је Вучић.

"Никада држава више није помагала децу него данас" рекао је Вучић и упитао како оне који то злоупотребљавају није стид.

Подсећа и на случај замка Хетерленд, за који је потрошено 1,1 милиона евра а ништа није урађено, а сада се обнавља.

 

Србија више никада неће ратовати

Србија више никада неће ратовати, а све што се наоружавамо је да се бранимо и да можемо да се одбранимо, а не као некада што смо се бранили, поручио је Вучић.

Вучић се није сложио са опаском водитеља да најмање Срба има тамо где смо их највише бранили.

"Није баш све тако, имамо Републику Српску у оквиру Босне и Херцеговине...", рекао је Вучић.

На питање како то да идеја мини-шенгена није прихватљива за све у региону, Вучић је рекао да је то зато што не разумеју да би управо они од тога највише профитирали.

"Увек сви размишљају о изборима. Ја размишљам 10 година унапред, не зато што не размишљам о неким изборима некада, већ зато што верујем да можемо да победимо. Они странци верују да ћемо изгубити изборе у Београду, видећемо, борићемо се", рекао је Вучић.

На питање да ли неко у региону може да добије изборе без мржње према Србији, Вучић је рекао да можда може, али да не може без помињања Србије и то је, како је истакао, "готово немогуће".

"Антисрпска политика је успутна, подразумевајућа политика", рекао је Вучић.

На питање како види Србију за 10 година, Вучић је рекао да је види као успешну, али и регион као много снажнији него данас.

 

Вучић најавио низ активности наредних дана

Вучић је најавио низ активности у наредним данима да би, како је рекао, премијерка Ана Брнабић и он видели шта још може власт да уради за народ, да би људи били задовољнији.

Вучић је рекао да ће наредних дана обилазити радове на путевима на истоку Србије.

Обићи ће, додао је, златиборски и моравички округ, а Брнабић ће ићи у јабланички, пчињски, топлички.

"Имаћемо ових дана и нове фабрике, обилазићу велики део путева. Да видимо шта још можемо да урадимо за народ, да људи буду задовољнији", навео је Вучић.

 

Подржавамо визну либерализацију за Косово и Метохију

Вучић је изјавио да подржава визну либерализацију за Косово и Метохију.

"Јесам, са одушевљењем и нећу да објашњавам разлоге", рекао је Вучић одговарајући на питање водитеља да ли подржава визну либерализацију.

Додао је да му је једном "један од њих" рекао да зна зашто је Србија за визну либерализацију за Косово и Метохију, а да му је он одговорио да је то зато јер смо за њихове "европске интеграције", рекао је Вучић.

 

Сви су добро разумели Маљковића

Вучић је рекао да су га заболели напади на председника Олимпијског комитета Србије Божидара Маљковића на друштвеним мрежама, јер они који су то учинили не могу да се мере са њим.

Вучић је објаснио да је Маљковић говорећи о томе да хрватском спорту фали Александар Вучић говорио о спремности да се уложи и помогне спорту и да су сви то добро разумели.

"Да ова двојица нападају легенду, јер је хтео да каже да Александар Вучић разуме потребе спорта и даје више новца него икада за спорт", рекао је Вучић поводом објава на друштвеним мрежама, Слободана Георгијева и Данила Икодиновића.

 

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Хепи